JUST

 

Bij JUST zijn de mooie ,speciale combinaties van merken in kleding-sieraden en woonaccessoires samengebracht op een plek.

Nieuw,  gecombineerd met  unieke items die een tweede kans verdienen.
 

Kom langs en laat je inspireren!

DE SPELREGELS

inbrengen kleding
 

Denk bij de inbreng van kleding aan unieke, trendy, merken en bijzondere items!

 Merken zoals 10 days, Studio Anneloes, Summum, Moscow, Filippa K, Jimmy Choo, Pauw, Gabbana, Ralph Lauren etc. Merken als ZARA , H&M  en "merkloos" ,mogen ingebracht worden, maar halen naar alle waarschijnlijkheid niet de eindstreep.

 

JUST neemt alleen items aan die aan deze strenge eisen voldoen. Maximaal 5 stuks.
 

*  inbrengen van  kleding kan alleen op woensdag en donderdag !

Of  op afspraak

 

Hoe aanbieden?

Artikelen moeten de ‘look en feel’ hebben van ‘nieuw’ en dus niet kapot zijn en/of beschadigd.

Daarnaast moet kleding schoon en gewassen ingebracht worden. Schoenen moeten niet teveel zijn gedragen en ook tassen worden alleen zonder beschadigingen, hooguit met lichte gebruikssporen, in de collectie opgenomen. Uiteraard moet er ook rekening gehouden worden met het seizoen!

Verkooptermijn

Ingebrachte goederen worden 3 maanden in de winkel gepresenteerd. Indien u uw stuks na afloop van de verkoopperiode niet komt ophalen schenkt JUST ze aan het goede doel. Ophalen kan tot 2 weken na het aflopen van uw termijn.

Verkoopprijs & Uitbetaling

Bij verkoop van uw ingebrachte artikelen ontvangt u 40% van de verkoopprijs. Na Afloop van uw verkooptermijn kunt u uw geld komen ophalen. Graag altijd vooraf aan geven wanneer u langskomt, dan kan het geld klaar gelegd worden .

Uw niet geïncasseerde tegoed vervalt na een periode van 1 jaar.

 

Verantwoording
JUST draagt zorg voor uw artikelen, maar inbreng is wel op eigen risico. In geval van vermissing, schade of diefstal vergoed JUST niets. Daarnaast heeft JUST het recht om ten alle tijden de prijs van de klant aan te passen in verband met kortingacties ed.

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

© 2018 by JUST